Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletni strani www.manto.net v lasti Manto d.o.o.. Pravila uporabe strani, ki so v nadaljevanju, veljajo za vse njene dele znotraj domene manto.net.

Pogoji uporabe

Pogoji uporabe (“pravila”) določajo vašo uporabo naše strani. Z uporabo strani se izrecno strinjate z in obvezujete k upoštevanju teh pravil in vseh vaše uporabe strani zadevajočih zakonov in drugih predpisov. Če se s temi pravili ne strinjate, strani ne uporabljajte.

Pridržujemo si pravico do spremembe teh pravil, ki stopijo v veljavo z dnem objave na strani. Prosimo vas, da občasno preverite pravila glede teh sprememb. Z uporabo strani po objavi spremenjenih pravil potrjujete, da se s spremembami strinjate.

Avtorske pravice

Z avtorskimi pravicami je zaščitena vsa vsebina spletne strani manto.net oziroma spletnih strani, ki se nahajajo na naslovu www.manto.net in poddirektorijih, poddomenah in pripadajočih poddirektorijih.

Brez pisnega dovoljenja glavnega urednika spletne strani manto.net je prepovedano prodajati vsebine s spletne strani manto.net, reproducirati, spreminjati, distributirati ali kakorkoli drugače uporabiti del ali celoto spletne strani manto.net.

Pravice intelektualne lastnine

Lastnik in upravnik strani je Manto d.o.o.. Vsebina strani je zaščitena z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah, mednarodnimi konvencijami in drugimi zadevajočimi zakoni. Vsi materiali na strani so v avtorski lasti Manto d.o.o. in/ali njegovih pooblaščencev. Ime Manto in logotip sta v lasti Manto d.o.o.. Razen z našim posebnim dovoljenjem je prepovedano prodajati, licencirati, izposojati, spreminjati, distribuirati, kopirati, reproducirati, prenašati, izdajati, prikrojevati, urejati ali ustvarjati del, ki bi izhajala iz materialov ali vsebin, ki se nahajajo na strani. Zgornjemu določilu navkljub pa smete materiale na strani uporabljati za svoje osebne, nekomercialne potrebe pri uporabi strani.

Pravice intelektualne lastnine
Upoštevamo intelektualno lastnino drugih in naprošamo naše uporabnike, da ravnajo enako. Večkratnim kršiteljem avtorskih pravic bomo preprečili uporabo strani. Če menite, da je nekdo posegel v vaše avtorske pravice, zaščiteno ime ali drugo intelektualno lastnino, vas prosimo, da nam pošljete pisno sporočilo, ki naj vsebuje:
1. fizični ali elektronski podpis osebe, ki zastopa lastnika pravice, ki naj bi bila kršena
2. identifikacijo avtorskega dela, v katerega naj bi bilo poseženo, oziroma v primeru, da eno sporočilo zajema več takih del ali pravic, seznam teh del ali pravic
3. identifikacijo materialov, ki naj bi posegali v vaše avtorske pravice, in vse potrebne podatke, da bomo te materiale lahko locirali
4. ustrezne vaše podatke, kot so naslov, telefonska številka in elektronski naslov
5. izjavo, da je vaša ugotovitev o opisani nepooblaščeni uporabi (s strani lastnika pravic, njegovega agenta ali zakona) materialov, dobronamerna, in
6. izjavo, da so v sporočilu navedeni podatki točni, ter izjavo z vso kazensko odgovornostjo za krivo prisego, da ste lastnik oziroma zastopnik lastnika avtorske pravice, ki naj bi bila kršena.

Prosimo vas, da ta obvestila naslovite na Manto d.o.o., info@manto.net.

Varovanje osebnih podatkov

Stran www.manto.net (“mi,” “nas,” “nam”, “nami”) razume skrb svojih in drugih uporabnikov strani glede zbiranja, uporabe in razkrivanja njihovih osebnih podatkov v času uporabe strani. Za ta namen v nadaljevanju sledi opis naše politike varovanja podatkov, ki zajema postopke zbiranja in delitve podatkov na strani. Nanaša se izključno na prenose preko in podatke zbrane na strani in se ne nanaša na katero koli drugo stran ali kontakte med vami in nami, ki ne potekajo preko spleta. Z obiskom strani sprejemate postopke, opisane spodaj. Prosimo vas, da redno pregledujete to stran, saj jo lahko posodobimo brez najave.

Zasebnost otrok
Ta stran ni namenjena uporabi s strani otrok, mlajših od 13 let, in zavestno brez dovoljenja staršev oziroma skrbnikov ne zbiramo nikakršnih podatkov od otrok, mlajših od 13 let, niti ne dovoljujemo njihove registracije na strani. Če odkrijemo osebne podatke o komer koli, mlajšem od zahtevane starosti, jih takoj izbrišemo.

Vaš IP naslov
Kot pri večini spletnih mest se ob vsakem vašem obisku avtomatično zapiše vaš IP naslov in stran, s katere ste prišli. Te podatke uporabljamo za administracijo in optimizacijo strani za vas in za identifikacijo morebitnih težav z našo stranjo. Vaš IP naslov nam pomaga, da vas prepoznamo in da o vas zberemo demografske podatke.

Osebni podatki
Možno, da bomo v nekaterih primerih od vas zbrali podatke, ki vas osebno identificirajo, npr. vaše ime, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov, zgodovino nakupov in številko kreditne kartice (“osebni podatki”). V vseh primerih boste vedeli, kdaj od vas zberemo te podatke, ker nam jih boste posredovali prostovoljno.